Hvem er billighjul.dk? 

Vi sælger dæk og fælge af højeste kvalitet til billige priser.

På denne side kan du læse mere om billighjul.dk, og hvem vi er både som webshop, fysisk butik og som forretning. Vi ønsker at give dig den bedste service og de bedste produkter af højeste kvalitet inden for dæk og fælge, og du kan læse mere nedenfor. 

Står du og overvejer, om du skal købe dine vinterdæk, sommerdæk, helårsdæk eller måske helt nye fælge online? Så kan vi fortælle dig, at det er en rigtig god idé, hvis du ønsker den samme gode kvalitet som altid - bare til billigere penge. Her på siden finder du billige dæk og fælge, hvor kvaliteten stadig er i top, og hvor du får den bedste service.

Bag billighjul står Danmarks største fælg- og dæk detailforretning. Vi arbejder hver dag med fælge og dæk, og vi sælger mange fælge og dæk samt kompletsæt - rigtig rigtig mange..

Vi har eksisteret siden 2003 og har ved siden af billighjul.dk en stor fysisk forretning, hvor vi er ca 10 medarbejdere, der hver især har stor erfaring i salg, lager, samling og afbalancering samt forsendelse af hjul.

Desuden besidder vi alle en passion for hjul, og går rigtig meget op i, at det skal være en god oplevelse at købe produkter på billighjul.dk. Billighjul.dk er, som navnet siger, billig, men du kan forsikre dig om, at det absolut er gode produkter i en god kvalitet, vi sælger. Vi har blot skåret alt væk, der koster penge idag - dvs. transport, håndtering, samling og afbalancering samt forsendelse til dig.

Det har vi nemlig overladt til vores udenlandske partner (derfor også teknisk info om bil på engelsk), som står for alt det praktiske, og derfor kan vi sælge produkterne til en uhørt lav pris, men stadigvæk opretholde super gode produkter til knivskarpe priser !

Men tjek selv - prisen og produkterne er der absolut intet i vejen med :-)

Dit Billighjul.dk team
Email: info@billighjul.dk
Tlf.: 38 40 03 40
 

NB. Du er altid velkommen til at kontakte os pr mail 24/7, vi svarer dig altid så hurtigt, vi kan, og altid indenfor 2-3 timer i dagstimerne. Er der problemer eller andet med din ordre, kontakter vi dig altid pr. telefon eller e-mail.