Forretningsbetingelser for dæk og fælge

Her finder di vores generelle salgs-, betaling- og leveringsbetingelser, når du køber dæk og fælge på Billighjul.dk. Inden du bestiller, beder vi dig gennemlæse vores betingelser. Alle priser på Billighjul.dk er eksklusiv moms, og priser er beregnet som dagspriser. 

På Billighjul.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på info@billighjul.dk

Når du handler med billighjul.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din faktura, skal du sende en mail til info@billighjul.dk og oplyse dit ordrenummer.

Betaling & levering af dine fælge og dæk fra billighjul.dk

Mastercard (1,5%) / VisaDankort (0 DKK) / eDankort (1,5 %) 

Det bestilte sendes i henhold til varens leveringstid. Pengene bliver først hævet, når vi sender varen. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Du kan til enhver tid fortryde dit køb op til 14 dage efter modtagelsen, se mere under fortrydelsesret.

Leveringstiden på alle produkter på billighjul.dk er 5 dage. Vi leverer med Postnorden eller dennes samarbejdspartnere.

Fragtprisen er følgende:

Afhentning af dine fælge og dæk

Da vi sender udfra centrallager, er det desværre ikke muligt at afhente din ordre. 

Pasningsgaranti

Når du bestiller fælge, dæk eller kompletsæt på billighjul.dk, yder vi naturligvis pasningsgaranti. Dog tager vi forbehold, hvis der er monteret anden undervogn (sænket), større bremser, og udført karrosseri ændringer, der afviger fra standard.

Reklamation 

Alle reklamationer kan kun behandles på vores adresse og skal sendes franko. Ved fremsendelse af reklamation ufranko, faktureres kunden for de reelle og dokumenterede omkostninger,- i håndteringsgebyr.

Billighjul.dk A/S kan ikke stilles til ansvar for drifttab, monteringsomkostninger eller lignende.

Husk at medsende kopi af ordre / faktura ved reklamation.
NB: Hvis ikke vi har monteret og solgt dæk i forbindelse med de fælge, der reklameres over, skal dæk naturligvis afmonteres, inden stillingtagen til fælgreklamationen. Det samme gælder ved dækreklamation.

Når du handler på billighjul.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til: 
Billighjul.dk:
Silkeborgvej 148
8700 Horsens
Web: www.billighjul.dk
E-mail: info@billighjul.dk Mrk.: Reklamation

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig og original emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der kan ikke reklameres over almindeligt slid:
Fælge med lak, krom og polerede flader, der har været kørt med i vinterhalvåret og bl.a. har været udsat for salt samt været udsat for påkørsel på grene, strejfninger - ridser der hurtigere udvikler sig til deciderede skader hurtigere end normal fælglakeringer.

Der er heller ingen reklamationsret, såfremt dine fælge og dæk er misligholdt, har været påkørt, har stenslag, ridser eller lignende.
Ingen reklamation, hvis skader stammer fra monteringsværktøj.

Der ydes ingen reklamationsret på dæk eller fælge, der er sammenbygget til "tyskerstil". Ej heller på unormal dækslid i forbindelse med montering af spacere samt/eller sænket undervogn.
På alle udgåede fælge, ydes ingen suppleringsgaranti.

Hvis du ikke er tilfreds med en tjenesteydelse (montering), kan du kontakte os på Tlf.: 38 40 03 40 eller e-mail: info@billighjul.dk

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret på montering, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Fortrydelsesret på dit køb af dæk og fælge

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives ved at kontakte os på telefon 38 40 03 40 eller e-mail info@billighjul.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering af dine varer

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 600 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du kan sende varen tilbage til, eller møde personligt op med produkterne på:

Billighjul.dk:
Silkeborgvej 148
8700 Horsens
Web: www.billighjul.dk
E-mail: info@billighjul.dk Mrk.: Reklamation

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr efterkrav.
 

Fortrydelse af tjenesteydelser

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fristen løber fra den dag, aftalen blev indgået. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes, og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.
I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.
Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på,  at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.

Hvis du fortryder købet af komplet sæt med dæk og fælge så får du også tilbagebetalt udgiften til monteringen.
 
Bemærk, at ved fortrydelse af komplet dæk kan dæk og fælge være værdiforringede, idet de skal skilles ad igen.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakte os pr tlf 38 40 03 40 eller e-mail: info@billighjul.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende den til os.

Standardfortrydelsesformular

Modtagelse af varer

Ordren betragtes som leveret når vores fragtselskab har leveret ordren på kundens opgivede adresse og afleveret fragtbrev / fragtnote som kunden skal kvittere for.
Bemærk venligst at hvis man ikke er hjemme på leveringsadressen ved levering, medtager fragtmand forsendelsen igen.

De afleverer en fragtnota i postkassen, hvorpå der er angivet et tlf nummer på fragtmand sålledes man kan ringe og aftale ny dag og tidspunkt for levering. Alternativt kan forsendelen afhentes på nærmeste fragt central / terminal.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
For at du kan indgå aftale med os på billighjul.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Persondata

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Billighjul A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for Billighjul A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på billighjul.dk er Billighjul A/S. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til billighjul.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Billighjul A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billighjul A/S via e-mail info@billighjul.dk
 

Cookies

På billighjul.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på billighjul.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere billighjul.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Billighjul.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet - Carl Jacobsensvej 33, 3500 Valby - web: www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.